Shopping Cart 0 items - 0.00 lei 0
0 items in cart

Proces

procesul-de-executie-0

PROCES

BESPOKE TAILORING
Costumele noastre lucrate manual sunt cu desavarsire ceea ce un costum bespoke este menit sa fie. Fiecare costum este croit individual, necesitand doua probe intermediare si una finala.

De la croitul pentru fiecare client in parte, cu un full canvas de cea mai buna calitate insailat de mana, butoniere si tighel facute manual, acesta este costumul pe care fiecare domn si-l doreste.

Costumele barbatesti GIACCA au la baza tipare Napoletane, atent studiate de generatii diferite de croitori. Fiecare croiala este gandita pentru a scoate in evidenta silueta sau pentru a ascunde micile imperfectiuni pe care le avem cu totii.

De la clasica “giacca napoletana” in doi nasturi si butoniera ascunsa pana la versatilul sacou la doua randuri de nasturi, tiparele noastre cuprind o gama larga de modele, indiferent de gust sau varsta.

Ca tesaturi veti gasi o gama variata de la cei mai buni furnizori de stofa mondiali:
Hollan&Sherry, Lanificio Cerruti, Carnet, Emanuel Ungaro, Vitale Barberis, Drapers etc.

Testimonials

Aventura alaturi de echipa GIACCA a fost pentru mine o incursiune in profesionalismul croitoriei. O echipa, tânără şi pricepută. Dacă vrei un costum pe masura ta, apealaza la GIACCA.

Kamara Ghedi

GALLERY