Paltoane

Un costum bine făcut necesită un palton protector, iar paltoanele făcute de la zero sunt perfecte pentru această sarcină. Construite folosind cele mai bune țesături din lâna cea mai robustă până la cea mai fină din Cașmir, acestea vin împreună cu cea mai mare atenție la detalii pe care o așteptați de la GIACCA.

Cu o multitudine de opțiuni de stil și cu capacitatea de a crea un design unic acoperim preferințele purtătorului de la tradițional până la liniile simple moderne.

Unul dintre cele mai importante aspecte în realizarea unui palton bespoke este lipsa termocolantului folosit la realizarea paltoanelor „ready to wear” și „made-to-measure”, acesta eliminând proprietățile stofelor de calitate, cum ar fi transferul eficient de temperatură, elasticitatea și finețea acestora.

În interiorul paltoanelor „bespoke” GIACCA se regăsește doar canvas montat integral manual, confecționat din păr de cămilă, pe partea superioară având păr din coadă de cal, toate acestea oferind forma perfectă, durabilitate și confort.