Costumul de nunta

Mirii de astăzi iau nunțile lor în serios și din dorința de a nu eclipsa mireasa, ei înțeleg importanța de a obține aspectul potrivit pentru a reflecta personalitatea lor și, în același timp, să fie în ton cu stilul și tematica fericitului eveniment.

Aici, la GIACCA, vom trata nunta la fel de serios ca și tine.

Fiind conștienți de cât de complicat este să faci alegerea corectă și să gândești o întreagă ținută de la zero, vă recomandăm să vă rupeți puțin timp să vă gândiți la ce fel de ținută doriți să abordați cu ajutorul echipei noastre.

Unul dintre cele mai importante aspecte în realizarea unui costum bespoke este lipsa termocolantului folosit la realizarea costumelor „ready to wear” și „made-to-measure”, acesta eliminând proprietățile stofelor de calitate, cum ar fi transferul de temperatură, elasticitatea și finețea acestora.

În interiorul costumelor „bespoke” GIACCA se regăsește doar canvas montat integral manual, confecționat din păr de camilă, pe partea superioară având păr din coadă de cal, toate acestea oferind o formă perfectă, durabilitate și confort.